Sonab Audio - Trådlöst ljud till butik, restaurang och hotell

Ljud & Vision har specialiserat sig på installation av Sonab Audio, trådlöst ljud och trådlösa högtalare till butik, restaurang, café, hotell, kontor och övriga offentliga miljöer. Vi arbetar med olika system för trådlöst ljud och utför installationer i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Den audiovisuella upplevelsen som kunderna möter i butik är mycket viktig för försäljningen och det finns undersökningar som visar på att man kan öka sin försäljning med hela 13 % om man har bra ljud i sin butik.

Genom Avancerad ljudteknologi och akustisk erfarenhet ger vi besökarna i er butik ett ljud som bjuder in till mer affärer och försäljning.

Sonab Audio | Trådlöst ljud till butik

Ett smart ljudsystem som utnyttjar strömmen från skenorna till spotlightsen i taket.

Sonab Audio System 9

Idén med Sonab system 9 kommer från den enkla sanningen att många butiker, kontor, hotell och restauranger har ljusspår i taket. Genom att använda strömmen som redan finns i de systemen, kan man enkelt lägga till ett system 9 och koppla sändare till vilken tillgänglig ljudkälla som helst för att spela trådlös musik, i realtid, i CD kvalitet!.

Högtalarna hänger sida vid sida med lampor och spotlights!
Saknas ljusskenor går det naturligtvis att fästa högtalarna på väggen tillsammans med CWB högtalarfäste.

Fördelar med Sonab

 
Kostnadseffektivt
Där en traditionell installation med kabeldragning kan ta flera dagar och kosta er X antal installationstimmar, sätter vi upp detta systemet på bara några timmar. Man slipper även undan dyra förstärkare och mixrar som även tar plats och inte är så trevliga att se på. Ofta behövs det mindre antal högtalare eftersom vi kan placera ut dem i lokalen och på så sätt få en optimal ljudbild.
 
Anpassade Zoner
Sonab System 9 kan ha upp till 6 olika zoner med olika volym. I en butik skulle det kunna se ut så här: 65 % ljudvolym vid entén för att välkomna kunderna. 40 % inne i butiken där kunderna väljer varor, 30 procent i omklädningsrummen och 20 % vid kassan för att kunna föra dialoger.
 
Flexibelt
Lätt att flytta när man möblerar om och vill att ljudet ska vara på annat ställe i butiken. Man slipper ta in en kille för att dra om nya kablar. Behöver man byta lokal någon gång så tar man bara högtalarna med sig. Man betalar alltså aldrig för något man lämnar kvar.
 
Ökar köplusten
Sonad Audio System 9 levererar ett extraordinärt ljud som engagerar kunderna. Det finns undersökningar som visar på att en Butik med ett proffsigt ljud ökar försäljningen med så mycket som upp till 14 %.

Ett av de absolut bästa trådlösa ljudsystemen till butik.

Sonab System 9

Sonab Audio CLS högtalare Trådlöst ljud till butik och restaurang i Stockholm, Göteborg och Malmö

CLS TRÅDLÖS HÖGTALARE

CLS är en aktiv högtalare med inbyggd mottagare för att kunna ta emot trådlöst ljud från CTX sändare. Ljudet är i CD kvalitet! Digitala förstärkare gör att CLS kan jobba effektivt med låg energiförbrukning. När högtalarna inte används går de automatiskt i standby läge. Beroende på yta/spelbild krav spelar den på en yta om 20-50 kvadratmeter. Låt kunderna höra på ett premium ljud som ökar trivseln!

Sonab Audio CSW Subwoofer Trådlöst ljud till butik och restaurang i Stockholm, Göteborg och Malmö

CSW TRÅDLÖS SUBWOOFER

Sonab CSW är en trådlös subwoofer på 200W som levererar en kraftfull, djup och rapp bas. Det perfekta komplementet till CLS högtalaren. Precis som CLS, har CSW inbyggd trådlös mottagare av mycket hög kvalitet. Det platta utförandet gör subwoofern mycket lätt att placera. Häng den på väggen med det medföljande fästet eller ställ den på golvet. Det diskreta utförandet gör att den smälter in i inredningen.

Läs mer om Sonab system 9

Kontakta oss!

Skriv vilket företag du representerar och en bra email vi kan nå dig på.
image/svg+xml
Hej [s0-1], vad kan vi hjälpa dig med idag?
Jag har en fråga.
Jag skulle vilja be om en offert på en av era produkter.
Annat ärende
image/svg+xml
Vi hjälper dig mer än gärna med att besvar din fråga du har rörande någon av våra produkter. Vilken produkt är du intresserad av?
Sonab Audio
Audio Pro Business
Annan produkt
image/svg+xml
Vad är det du behöver veta [b1s1]?
image/svg+xml
Tack för att du tog dig tid att fylla i detta formulär [s0-1]. Vänligen kontrollera att du skrivit din email korrekt nedan, tryck sen på skicka.

Email: [s0-3]
image/svg+xml
Name: [s0-1]
Has a question about: [b1s1]

Message:
[b1s2]
Så kul [s0-1], att du vill ha en offert på en av våra produkter. Vilken produkt gäller det?
image/svg+xml
Vänligen beskriv kortfattat hur din lokal är utformad och fyll i ca antal kvadratmeter samt organisationsnummer. Vill du att vi ringer upp dig går det också bra men se till så du lämnat korrekt nummer.
image/svg+xml
Tack för att du tog dig tid att fylla i detta formulär [s0-1]. Vänligen kontrollera att du skrivit din email korrekt nedan, tryck sen på skicka.

Email: [s0-3]
image/svg+xml
Name: [s0-1]
Needs help with: [b2s1]

Message:
[b1s2]
Vänligen skriv ditt meddelande nedan
image/svg+xml
Tack för att du tog dig tid att fylla i detta formulär [s0-1]. Vänligen kontrollera att du skrivit din email korrekt nedan, tryck sen på skicka.

Email: [s0-3]
image/svg+xml
Name: [s0-1]
Whats to provide Feedback.

Message:
[b1s2]
Your message was sent successfully.
Vi kommer att svara dig inom 24-48 arbetstimmar.

SONAB AUDIO

System 9
Installationstips
Installation i Stockholm
Fråga om Sonab

KONCEPT

Butik
Restaurang
Hotell
Skola

KUNDSERVICE

Kontakt
Integritetspolicy
Finansiering
Nyheter

LJUD

Sonab Audio
Audio Pro

DISPLAYTEKNIK

Samsung
Philips
LG

NYHETER

Nu erbjuder vi även leasing via Wasa Kredit. Ett smart sätt att inte binda upp kapital i företaget.

OM OSS

Ljud & Vision erbjuder helhetslösningar inom trådlös ljudteknik till butik, restaurang och hotell. Slipp oflexibla och dyra kabeldragningar.

Logo Ljud & Vision
Trådlöst ljud till butik & restaurang
YouTube
Facebook
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Twitter
500px
Google+
Behance
Blogger
DeviantArt
Flickr
Google
MySpace
Slack
Snapchat
Tumblr
Vimeo
WhatsApp
Kontakta oss
Maila denna sidan
Skriv ut denna sidan
RSS Feed